به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد آتشپاد دوم امیر عزیزی با بیان این مطلب گفت؛ این ماموریت ها بین بازه زمانی ساعت ۱۹ دیروز تا ۸صبح امروز انجام شد که در مجموع آتشنشانان و نجاتگران ۲ مورد ایمن سازی اسکلت فلزی ساختمان های در حال احداث ، ۲ مورد ایمن سازی تابلو خطری مغازه ها و ۳ مورد ایمن سازی درخت در حال سقوط را انجام دادند.
وی افزود: همچنین سقوط ۲ مورد درخت بر روی دیوار در داخل منازل و ۴ مورد سقوط درخت بر روی خودرو های پارک شده ، یک مورد سقوط درخت بر روی شبکه برق و ۱ مورد هم درخواست رفع خطر اجسام معلق، توسط شهروندان به سامانه ۱۲۵ اطلاع رسانی گردید که امدادرسانی لازم در این موارد نیز توسط نجاتگران آتش نشانی مشهد انجام شد.
مدیرعامل آتش نشانی مشهد خاطرنشان کرد ؛خوشبختانه در این حوادث به کسی آسیبی نرسید و آتشنشانان مستقر در ۵۰ دستگاه عملیاتی آتش نشانی تا صبح امروز در آماده باش کامل برای امدادرسانی احتمالی به شهروندان بودند.